GreenCare

BoomverzorgingSnoeien is voor veel mensen een probleem. Ze weten niet welke bomen moeten worden gesnoeid, laat staan hóe. Vaak wordt geadviseerd om dan maar liever helemaal niet te snoeien. Maar snoei is een nuttig instrument om een boom, die u voor de sier hebt aangeplant, tijdens zijn ontwikkeling zo te vormen dat er een evenwichtige en gezonde kroon ontstaat. Eenmaal volwassen beperkt snoeien zich tot het weghalen van dode, zieke of beschadigde takken. Ook kan de kroon soms te zwaar worden, zodat uitdunnen noodzakelijk is.

 
Maar juist tijdens de ontwikkelingsfase is het belangrijk om een boom goed te begeleiden. EcoGreenCare neemt u deze zorg uit handen uitgevoerd door ervaren vakmensen.
  
Bij grotere volwassen bomen is het gewicht aan de takken enorm groot. De stam en kroon moeten daarom wel goed zijn ontwikkeld
                                                   zodat ze, ook bij storm, sterk genoeg zijn om dit gewicht te dragen. 
 
Onze specialisten houden bij het snoeien steeds de natuurlijke groeiwijze van de boom in de gaten! Een goed gevormde boom met een evenwichtige kroon is immers een sieraad voor uw tuin.